Proteaza

(Bakteryjna, Grzybowa)

Enzym do rozkładu białek o wysokiej masie cząsteczkowej na peptydy o niskiej masie cząsteczkowej.
Proteaza, (bakteria alkaliczna, grzybowa, neutralna) Enzym do rozkładu białek na peptydy.
Proteaza ENZIM jest enzymem proteolitycznym, który rozkłada białka, tworząc peptydy i aminokwasy.
Proteaza jest enzymem o szerokim zastosowaniu i jest skutecznie wykorzystywana w procesie technologicznym różnych branż: produkcji alkoholu i piwa, syntetycznych detergentów (SMS), produktów piekarniczych, przetwórstwa mięsnego, rybnego i owoców morza, produkcji skór.  

Alkaliczna proteaza bakteryjna

Forma preparatu:
Aktywność na sucho enzym – 50 000 jednostek / g.
Optymalna temperatura działania: 55 – 65 ° С.
Optymalne działanie pH 6,0 – 10,5.

Alkaliczny proteaza Grzybowa

Forma preparatu:
Aktywność na sucho enzymu – 50 000 jednostek / g.
Optymalna temperatura działania leku: 50 – 60 ° С.
Optymalne działanie pH 6,0 – 8,0.  

Neutralna proteaza

Forma preparatu:
Aktywność na sucho enzymu – 50 jednostek / g.
Optymalna temperatura : 55 – 65 ° С.
Optymalne działanie pH 6,0 – 8,0. 

Pakowanie:

Opakowanie Zip-Lock: 1 kg.
Opakowanie plastikowy: 100 g.

Warunki przechowywania:
Przechowywać w temperaturze od -25 ° C do + 20 ° C w suchym miejscu chronionym przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.